Hovenier nodig?

Bel ons! 055 - 541 06 53

Renovatie

Bestaand, verouderd renoveren......

 

 ......doormiddel van een aantal aanpassingen.

Bij het renoveren van uw tuin bedoelen wij, het herstellen danwel vernieuwen van bepaalde onderdelen van de tuin. Denkt u hierbij aan het opnieuw leggen of vernieuwen van het terras, het plaatsen van een pergola of het vervangen van een schuttingdeel. Het uitvoeren van achterstallig onderhoud, verouderde planten verwijderen en vervangen of de gehele border herinrichten. Wellicht is het gazon aan een opknap beurt toe of moet het misschien helemaal vervangen worden. Een aantal veranderingen waarmee de tuin weer een mooi en nieuw aanzicht krijgt.

Werkwijze.

Renoveren van een onderdeel van de tuin is een precies werk. Er wordt immers in een bestaande situatie een 'oud' onderdeel weggehaald en iets 'nieuws' teruggeplaatst en dat passend gemaakt aan het omliggende. Omdat het om een onderdeel van de tuin gaat tijdens de werkzaamheden bij renovatie is het van belang dat de rest van de tuin onaangetast blijft en om te voorkomen dat de hele tuin gerenoveerd moet worden maken wij, wanneer noodzakelijk, gebruik van hulpmiddelen (o.a. dekzeilen, schermen, kunststof rijplaten) om het gedeelte van de tuin waar niets hoeft te gebeuren af te schermen.  

Materialen.

Wanneer er materialen nodig zijn om uw tuin te renoveren nemen wij deze allemaal voor u mee. Deze materialen kopen wij in bij onze leveranciers in en rondom Apeldoorn. Dit heeft als voordeel dat wij het materiaal, bijvoorbeeld ook wanneer er extra materiaal nodig is, snel ter plaatse kunnen hebben en service en garantie gewaarborgd zijn door het persoonlijke contact met onze leveranciers.

Afval en milieuNegerman 7

Als hoveniersbedrijf willen wij verantwoord omgaan met het milieu. Wij gebruiken onder andere alleen tuinhout met het FSC keurmerk en bij het slijpen van beton of natuursteen gebruiken wij water tegen het fijnstof. Het afval dat bij de werkzaamheden vrijkomt en wij voor u afvoeren wordt door ons gescheiden en naar afvalverwerker Attero (voorheen VAR) nabij bussloo gebracht. Attero richt zich op het maximaal terugwinnen, hergebruiken en nuttig toepassen van grondstoffen uit afval.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 
  •  Herstellen bestrating en houtwerk
  • Aanpassen/ vervangen bestrating en houtwerk
  • Herinrichten borders
  • Herzien/ schikken beplanting
  • Renoveren verouderde gazons
  • Vervangen gazon
  • Achterstallig onderhoud
  • Advies